projektek-események

Krász Kíra: Etiquette
2024.03.28 - 2024.04.26

Krász Kíra legújabb munkája az etikett (viselkedéskultúra) és etikett (címke) közötti rejtelmes viszony feltárásával foglalkozik. A munka két részből tevődik össze: a sorozat „25” címet viselő darabjai mind egy régi, szigorú rendszer részei, míg a pasztellel színezett „Keverékek” a változás és az átalakulás megtestesítői.
Kurátor: Gyöngyösi Eszter

Megnyitó: 2024. március 27. 18.30.
A kiállítást megnyitja: Hont Jázmin, művészettörténész
A finom borról a Vylyan Pincészet gondoskodik.

A tárlat 2024. március 28 és április 26. között tekinthető meg, és az FFS Átlátás 2024. kiállítássorozat keretében valósul meg.

A kiállítás a Budapest FotóFesztivál 2024 hivatalos programjának része.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

____

A Fiatalok Fotóművészeti Stúdiója szervezésében 2024-ben is megvalósul az Átlátás című kiállítássorozat, amely lehetőséget és támogatást biztosít a Stúdió pályakezdő tagjainak a bemutatkozásra.
Az FFS egy belsős pályázat keretein belül hirdette meg a kiállítási lehetőséget a Stúdió tagjai között. A zsűri felkért tagjai a projektet befogadó galériák képviselői voltak: Viski Noémi, kurátor (K11 Labor), Mucsi Emese, kurátor (Capa Központ), Fekete Viktória, art manager (INDA Galéria), Török Tünde, kurátor (Mymuseum), Cserna Endre, az FKSE Galéria és az Eidolon Center for Everyday Photography képviselője és Legát Franciska az FFS titkára.
A zsűrizést követően öt alkotó került kiválasztásra, akik kurátoraikkal és a galeristákkal való szoros együttműködés során megvalósíthatják elképzeléseiket az „Átlátás 4” kiállítássorozat részeként.

Web