projektek-események

Összjáték- Alkotói tárlatvezetés az FFS új tagjainak bemutatkozó kiállításán
2023.12.12.

Alkotói tárlatvezetés az FFS új tagjainak bemutatkozó kiállításán

2023. december 12-én 18 órakor várunk mindenkit sok szeretettel a K11 Laborban(1075. Budapest, Király utca 11.), ahol az Összjáték kiállítás alkotói mesélnek nem megszokott módon a bemutatott alkotásaikról.

A kiállítás megtekinthető: 2023. november 15. – 2024. január 11.
________

Összjáték

A zenében az összjáték kifejezését arra használjuk, amikor minden hangszer egyszerre szólal meg egy adott pillanatban és a hangok kakofón káosza helyett az eltérő dallamok egymást kiegészítve egy harmonikus összhangzást hoznak létre.
A Fiatalok Fotóművészeti Stúdiója (FFS) évente megrendezésre kerülő bemutatkozó kiállításán ezúttal hat alkotó munkái láthatóak a K11 Laborban. A kiállítás létrejöttét a kölcsönös párbeszédre való nyitottság jellemzi: a folyamat az alkotók és a kurátorok között egy olyan összjáték, amelynek során a különféle látásmódok, az eltérő elképzelések darabkái idomulnak egymáshoz.
A témák különbözőek, a használt apparátus – hangszer – viszont ugyanaz. A kiállított művek olyan kérdéseket járnak körbe, amelyek aktuálisan foglalkoztatják a fotográfusokat, mégis együtt, harmonikusan, egy térben kell megszólalniuk.

Az FFS új tagjai: Cinthya Dictator, Cseke Tamás, Kovács Edmond, Lantos Olivér, Lengyel Zsanett, Szakács Emese Bíborka, Szövérffi Adrienn, Varga Krisztián

A kiállítás kurátorai:
Lengyel Zsanett
Szakács Emese Bíborka, Capa Központ

Web